Детски кукли | cutiess.bg

Детски кукли играчки

Родителите мечтаят да видят своите малки чаровници щастливи. За да угодите на момичето, можете да си купите завладяваща детска играчка. Разбира се, много момичета обичат да играят с кукли. Трудно е да се ориентираш сред разнообразието от оферти. Как да изберем интересна и най-важното, безобидна играчка за дете?

Няма много критерии за избор:

1. Куклата трябва да е безопасна и с високо качество.

2. Играчката се избира според възрастта на момичето.

3. Важно е бебето да харесва играчката.

За да не се случи, че сте закупили играчка с лошо качество или откровено вредна за здравето на детето, важно е да изберете надеждна марка. Магазинът трябва да е специализиран в стоки за деца. Също така е важно той да има добра репутация и да се продават само сертифицирани продукти. Да, детските продукти са по-евтини на малките пазари, но когато здравето на детето е застрашено, въпросът не подлежи на обсъждане.

На какво да обърнем внимание?

Опаковка на продукта. Целостта и качеството на опаковката, добре отпечатаните снимки и текст свидетелстват за съвестен производител.

Външен вид на продукта. Куклата трябва да е чиста, гладка, без производствени грешки.

Психологически момент. Изражението на лицето трябва да е приятелско. Всички детайли и дрехи също трябва да са радостни и приятни за окото.

Класическите играчки за момичета са условно разделени на няколко групи.

Бебешки кукли. Външно прилича на бебета, с мек торс. Обикновено такава играчка е подходяща за момичета от различни възрасти. По-големите момичета обичат да играят „дъщери-майки“. Много производители предлагат бебешки кукли с функция за хранене, плач, смях и дори хранене и тоалет. Подходящо за момичета на възраст над 4 години.

Кукла-приятелка. Куклата има нова роля – приятел. Тя се грижи за домашни любимци, яде, кара колело, играе – всичко е същото като в живота на самата собственик на кукла.

Стандартна кукла. Детето се развива бързо и идва възраст, когато нуждите му от комуникация нарастват. Стандартната кукла е в състояние да отговори на тези нужди. За такива играчки се произвеждат голям брой аксесоари: къщи, коли, дрехи, домашни любимци. Куклата е подходяща за игри със сложни сюжети.

• Кукла-персонаж. Съвременната индустрия за видеопроизводство води до нарастващо търсене на кукли-персонажи от известни детски филми и анимационни филми. Играта с такава кукла е продължение на живота, измислен от автора, а вече създадените образи са много ярки и самодостатъчни.

Направи си сам детска площадка
Интерактивни играчки: забавление с предимства

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка
Close Желания
Close Recently Viewed
Сравнете продукти (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Категории