подарък за деца | cutiess.bg

Идеи за подарък за рожден ден за момиче

Наближава ли рождения ден на дъщеря ви? Изборът на подарък за момиче е много по-труден, отколкото за момче. От ранно детство малките принцеси са внимателни към това, което получават за своя основен празник в годината. Не е изненадващо, че родителите искат да дадат на момиче наистина ценен подарък за рождения му ден. Да видиш искри на щастие в очите и в бъдеще да гледаш как продължава да използва играчка е прекрасно.

Най-лесният начин да вземете решение за подарък е според възрастта. Тъй като всяка възрастова категория момичета има свои собствени индивидуални предпочитания.

Подарък за първата година от живота

В допълнение към вниманието на мама и татко, момиче на тази възраст се нуждае от почти нищо. Подаръците трябва да са минимални и да се ограничават само до меки играчки. Самите родители ще трябва да озвучават и анимират играчките, но усмивките и смехът няма да бъдат по-малко искрени и радостни чувства. Добре дошли са и дрехи и спално бельо като подарък от кръстници и родители на татко и мама.

Момиче на 2 години

На тази възраст тя започва постепенно да осъзнава света около себе си. За да развиете повече самостоятелност у бебето и да му отделите свободното време, трябва да закупите подходящата кукла. Мека и безопасна бебешка кукла би било мъдро решение. Малка импровизирана сестра или братче ще бъде база за обучение, ако родителите наистина искат да имат още едно дете в бъдеще. Едно зряло момиче лесно ще се справи с част от задълженията на майката.

Подарък за 3-4 години

На първо място сред всички подаръц ще бъдат образователни играчки под формата на кукли. Те могат да се свържат с домакинята, да отговорят на някои въпроси и да имитират живота. Втората най-популярна игра може лесно да бъде идентифицирана като къща за игра на улицата. Палатка, достатъчно голяма, за да се превърне в любимо място за игра. Добър е и защото отлично предпазва децата от пряк контакт със слънчевите лъчи. Важно: компютърът или таблетът за обучение за деца също е валиден подарък, но си струва да запомните, че трябва да се използва само под наблюдението на един от родителите. Не го изнасяйте навън, където може неволно да се счупи или повреди.

Подарък за дете на 5 години

Момичето вече е достатъчно голямо, за да изпълнява по-голямата част от ежедневните дейности самостоятелно. На първо място е възможно и необходимо да се заменят обикновените кукли. Барби ще бъде розова мечта, но по-модерните кукли също имат право на живот.

На шест години е време да помислим за четене. Много добри училища приемат деца с основни познания. Висококачествените книги, дарени на шестгодишна възраст, могат да заинтересуват момиче. Насърчете я да се научи да чете сама. Като минимум научете всички букви в азбуката и поне произнасяйте най-простите думи на срички.

Оригинални подаръци за дете на 7-8 години

Сред момичетата от начална училищна възраст куклата Тилда набира популярност. Ушита от плат, с непропорционални части на тялото, тя се харесва на почти всички малки принцеси. Готините играчки имат индивидуални външни характеристики. Средни животни, плетени от нишки, също могат безопасно да бъдат приписани към тази категория. Не забравяйте за външния вид, на тази възраст момичетата започват да имитират по-възрастни връстници. Те искат да имат модерни чанти и семпла козметика в ежедневния си арсенал. Бижутата и украшенията за коса ще се възприемат като най-добрия подарък за рожден ден за дъщеря.

Подарък за дете на 9 години

Децата растат много бързо, особено момичетата. В тази трудна за мнозина възраст трябва внимателно да разгледате хобитата на тийнейджър. Именно личните предпочитания ще покажат в каква посока си струва да търсите подходящ подарък за всеки повод. Най-неутралните могат безопасно да бъдат идентифицирани: Рисуване по номера и всякакви аксесоари за рисуване. Оригиналното платно или стойка за бъдеща картина ще даде възможност да получи повече удоволствие от обичайното хоби.

Настолни игри

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка
Close Желания
Recently Viewed Close
Сравнете продукти (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Категории