детски играчки - cutiess.bg

Играчки за деца

Всъщност те са просто хиляди. Играчките за деца са не само забавление, но и важен фактор в развитието на много области на живота. От почистване до изучаване на форми, цветове, тактилно възприятие. Възпитаване на отговорност и много други. Играчките са разделени на няколко вида:

1. Развиващи се;
-Дидактически
-За физическо развитие
2. Запознаване с външната среда;
– Домашна употреба (дрехи, мебели ???? чинии ????)
– животни и растения
– Транспорт ????
– професии ????‍⚕️ ????‍???? ????‍♂️

3. Музикален ????
4. Меки играчки
5. Кукли
6. Автомобили
7. Антистрес

Образователни

Образователните игри са най-любимите от арсенала на родителите. В края на краищата, ние все още искаме да отгледаме Айнщайн от нашите деца. И всъщност има голямо разнообразие от тях: пъзели ???? пъзели, конструктори и т.н. Най-радостното за детето е, че този тип може да се играе с родители, а някои от тях дори са много вълнуващи за възрастните.

Играчки за момчета и момичета

Сега вече не е уместно да се разделят на категории за момчета, за момичета. Тъй като мъжете също обичат да готвят и ако баща ви обича да готви, тогава за сина ви ще бъде интересно да се опита в личния си кухненски бокс. Така момичетата виждат, че майките им карат кола и е напълно възможно малката да поиска някаква кола за себе си. Дори страстта на момчето към кукла, според много психолози, не е нещо ужасно, защото това е просто проява на грижа и често привеждане в съответствие с татко. Ако татко не се срамува да отделя време за детето, особено ако в семейството има и бебе, тогава най-големият син може просто да иска да се опита да стане същия татко и нищо повече.

Меки играчки ????

Често чуваме, че това е прахоуловител. Но за всеки малък човек е важно да има мек приятел, особено ако го е избрал сам. Често сте виждали как децата обичат да спят с меки играчки. В тях намират утеха и нежност. Това е техният приятел, той ще го подкрепи в тъмна стая преди лягане, ще събере всички сълзи, ако е толкова огорчен за нещо сега.
Така че значението на този герой не може да бъде подценено.

Нашият онлайн магазин за детски играчки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка
Close Желания
Close Recently Viewed
Сравнете продукти (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Категории