Готини подаръци за дете на 1-2 години

Когато отивате на гости на хора, които имат малки деца, винаги си задавате въпроса – какво да дадете на бебето? Тази ситуация е позната на мнозина, затова решихме да направим малък преглед на играчките, които ще донесат радост и полза на бебето:

играчки, които развиват интелигентност и двигателни умения

играчки, които изграждат креативност и ценни умения

играчки за ходене

играчки, които развиват интелигентност и двигателни умения

В ранна възраст бебетата са особено активни в опознаването на света и цялата информация, която срещат допринася за тяхното развитие. Затова този важен период не бива да се подценява. Едно от най-ценните помагала за изучаване на цветове и форми ще бъде сортировачът. Докато играе, бебето постепенно ще запомня основна информация и ще печели победа след победа, когато всички детайли намерят своето място благодарение на сръчността на пръстите. Кубчетата и пирамидите също са полезни за развитие. Тези играчки са доказали своята ефективност от много поколения, както и способността да привличат вниманието на детето. Хлапето ще овладее основните знания по геометрия и ще научи различни манипулации с прости предмети.

Игрите с шнурове заслужават специално внимание. Повечето от тях са изработени от екологично чиста дървесина и имат доста прост дизайн. Но те предизвикват истински интерес и желание у децата бързо да разплетат въжетата и след това да ги объркват още повече, отколкото преди. Така се формира триизмерно светоусещане, умение за работа с детайли и целеустременост.

За тези, които се застъпват за максимална функционалност, отдавна са създадени страхотни игрални маси и мултицентрове. В една играчка са събрани почти всички игри, обичани от децата, които ще имат ценен принос за развитието на двигателните умения, логиката и пространственото мислене. Такова забавление му позволява да овладее такива понятия като:

– размер;

– форма;

– цвят;

– общи и различни;

– прости и сложни и др.

Играчки, които изграждат креативност и ценни умения

От ранна възраст децата наблюдават възрастните около себе си и повтарят поведението им. Така те пробват различни социални роли и несъзнателно търсят своето място в живота. Във всяко дете има много заложени таланти и в силата на родителите е да му помогнат да се развива. Ами ако вашето бебе е бъдещ известен актьор? Нека талантът се изрази чрез игра с кукли с пръсти. И нека сюжетите са все още твърде прости, но трябва да започнете отнякъде, нали? За най-безстрашните и безкористни… не, не децата, а техните родители са измислени музикални играчки. Ако искате да развиете музикален гений у детето си, играчка пиано или ксилофон е добро място за начало. Може дори да изберете барабан, който вече е там! Е, лидерът сред съвременните играчки, които развиват въображението, може да се нарече билибо. Обект с неопределена форма и предназначение. Но повярвайте ми, вашето бебе знае точно какво да прави с него. Просто го сложи в ръцете му и гледай.

Образувателни играчки за деца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка
Close Желания
Close Recently Viewed
Сравнете продукти (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Категории