nastolni igri | cutiess.bg

Настолни игри

Настолните игри са създадени, за да участва повече от един човек и така да се изгради по-силна връзка и да се получи интересна комуникацияза. Когато играят повече хора се създава атмосфера на съревнование, но и търсене на толерантност и баланс в общуването. Играчите се забавляват, но и опознават, защото в съревнованието те показват свои качества, които в обикновени условия остават скрити. Увлечени от играта хората стават по-спонтанни, открити, емоционални. Оказва се, че някои искат на всяка цена да победят, други отстъпват, трети се сърдят и понеже играта е събрала близки хора, осъзнавайки тези реакции те си помагат да ги превъзмогнат. Настолните игри са съчетание от късмет, но и логическо мислене и стратегия. Те развиват концентрацията, паметта и наблюдателността.

настолни игри | cutiess.bg

Малките деца все още осъзнават своята личност и се учат да общуват и все още настолните игри не, за тях са подходящи мемо игрите. В предучилищна възраст идва първия интерес да се играят настолни игри с партньор. Децата в тази възраст харесват тематични настолни игри, свързани с любимите им филмови герои – Дисни принцеси, Самолетите, Мики Маус, Мечо Пух. В нашия онлайн магазин има още занимателни, настолни игри за деца – с животни, извънземни, детско монополи. Много от образователните играчки също са настолни игри, които могат да се играят заедно.

За по-големите деца и цялото семейство са занимателни игрите на Монополи, Скрабъл с български думи, Румикуб с цифри и думи на български език, класически шах и шах за трима, домино и други.

Времето прекарано с цялото семейство е безценно и настолните игри помагат то да се сбира и забавлява заедно. Докато играят и се забавляват, родители и деца си споделят, създават общи спомени, към които да се връщат с удоволствие.

Настолните игри са и начин да се откъсне детето от компютъра и да открие друг тип, реално забавление, истинско приключение с приятелите или семейството.

Играчки, които повишават интелекта на детето
Идеи за подарък за рожден ден за момиче

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Close Количка
Close Желания
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Категории