Какво знаем за Paw Patrol и защо децата обожават Пес Патрул?

За анимационния сериал

Пес Патрул (от англ. Paw Patrol) е канадско анимационно серийно филмче, което се излъчва по Никелодеон. Сериалът се спира на историята на момче на име Райдър, което предвожда глутница от 7 спасителни кучета под наименованието „Пес Патрол“. Те работят заедно по мисии с цел предпазване на населението в Приключенския залив. Всяко куче има своите уникални способности, базирани на реални професии като пожарникар или полицай. Всички те пребивават в къщички за кучета, които се превръщат в превозни средства, когато е необходимо.

Героите в Пес Патрул

  • Райдър е 10-годишно момче, което дава мисиите и инструкциите на 7-те кутрета.
  • Маршал Далматинеца е кучето пожарникар и медик. Неговото средство за предвижване е пожарна, която може да се превръща и в линейка.
  • Чейс Немската овчарка е полицейско куче, което води екипа на Пес Патрол. Той е най-зрялото от всички кутрета.
  • Ръбъл Английски булдог служи като строително куче. Неговото превозно средство е булдозер. Той често е този, който разсмива останалите, правейки шеги за любовта му към храненето.
  • Роки е от смесена порода. Неговата работа е да пази чистота и да рециклира.
  • Зума Лабрадора е воден спасител. Той се придвижва благодарение на своята лодка, която може да се превърне в подводница.
  • Скай е Кокер Шпаньол. Тя е единственото момиче в екипа, но въпреки това служи като авиатор, затова и има свой собствен хеликоптер.

Изненадайте детето си с нашите брандирани продукти Пес Патрул

Тези храбри кутрета пазят града и неговите жители, показвайки на малките зрителите различните добродетели. Те учат децата как да решават проблеми и как се заема гражданска позиция от ранна възраст. Ние от cutiess.bg сме приготвили всичко необходимо за училище, за плажа, превозни средства и други детски играчки, брандирани с „Пес Патрул“.

Разгледайте всички продукти от колекцията PAW Patrol

За още повече вдъхновение, следете блога ни. 

Ако статията Ви е била интересна, може да вдъхновите и приятели си като я споделите! Благодарим Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка
Close Желания
Close Recently Viewed
Сравнете продукти (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Категории