бебешка количка | cutiess.bg

Възможна мисия: Изборът на перфектната количка

Кой родител би казал не на перфектната бебешка количка? Такава, че да е възможно най-удобна за тях и за бебето. Остава само да се намери една от многото опции. В тази статия ще ви разкажем на какво трябва да обърнете внимание, когато избирате добър детски транспорт.

Маневреност

Един от най-важните моменти, защото няма да превозвате дете по идеално равен път, за съжаление. Пригответе се за неравни тротоари, високи стъпала и груби спускания. Затова погледнете по-отблизо размера на колелата – големите дават по-добра проходимост, докато малките (особено двойните) се задръстват и отказват да се въртят в кал, пясък, сняг.
Препоръчваме да изберете модел с предни въртящи се колела и добри амортисьори. Тази количка е много маневрена и стабилна.

Компактност

Количката е верен спътник на бебето през следващите няколко години, както при ежедневни разходки, така и при дълги пътувания. Ето защо, преди да купите се уверете, че ще се побере в асансьора и багажното отделение на колата или автобуса. Това е особено вярно, ако планирате да пътувате често с бебе. За такива случаи ви съветваме да закупите сгъваем модел.

Сигурност

Всеки детски транспорт, независимо от функционалността, трябва да осигурява на детето пълна безопасност и да има:

  •  надеждна спирачна система;
  • издръжлива броня;
  • здрави предпазни колани;
  • хоризонтално легло;
  • защитни аксесоари: вятърна качулка, дъждобран, мрежа против комари.

Удобство

Този критерий също играе важна роля при избора на детска количка. Вътре в него трябва да се създадат всички условия за комфортен сън и будност на бебето. И отвън да е удобна за родителите. Уверете се, че продуктът има просторен багажник, защото ще трябва да носите много необходими неща със себе си. Поставка за чаша и няколко малки джоба за различни дребни неща също ще ви бъдат полезни. Желателно е също така количката да има обръщаща се дръжка, която бързо завърта блока на количката с детето с лице към вас или към улицата.

Универсалност

Тъй като говорим за перфектната количка, тя трябва да отговаря максимално на вашите нужди. И какво най-много искате от детската вещ? Точно така, за да издържи възможно най-дълго :) Следователно, трансформираща се количка, която расте с бебето ще бъде отличен вариант. Благодарение на допълнителната конфигурация количката ще стане ваш верен помощник за дълго време.

Бебешки и детски магазин CUTIESS.BG
Съвети за избор на бебешка количка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка
Close Желания
Recently Viewed Close
Сравнете продукти (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Категории